به گفته محققان آمریکایی؛
داروی جدید آنفلوانزا مقاومت دارویی در ویروس‌ها ایجاد می‌کند
محققان علوم پزشکی در آمریکا می گویند: داروی جدید شرکت داروسازی روشه (Roche)برای درمان آنفلوانزا که زوفلوازا ( Xofluza) نام دارد می تواند موجب بروز مقاومت دارویی در ویروس های این بیماری شود.
 ١٣٩٨/٠٩/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
داروی نابودی کامل ایدز در آمریکا ساخته شد
یک شرکت داروسازی در آمریکا مدعی شد دارویی ساخته است که می تواند ویروس ایدز را به طور کامل و برای همیشه از بین ببرد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
مبارزه با ویروس تبخال
محققان با استفاده از الگوریتم خاصی توانستند احتمال پیشرفت عفونت ویروسی ناشی از هرپس سیمپلکس 1 را در هر سلول پیش بینی کنند و با استفاده از یک فاکتور رونویسی از سرعت انتشار عفونت بکاهند.
 ١٣٩٨/٠٩/٠٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
نخستین واکسن ابولا تایید شد
اتحادیه اروپا نخستین واکسن ساخته شده را برای ویروس مرگبار ابولا، تایید کرد.
 ١٣٩٨/٠٨/٢٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
واکسیناسیون HPV از سال آینده آغاز می‌شود
معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واکسن ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) در یک شرکت دانش بنیان داخلی به تولید رسیده و اوایل سال آینده واکسیناسیون علیه این ویروس در دختران زیر ۱۶ سال یکی از استان ها که احتمالا استان فارس است، آغاز می شود.
 ١٣٩٨/٠٨/٢٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
عفونت‌های تنفسی در مبتلایان به دیابت کشنده‌تر است
مطالعات اخیر محققان دانشگاه‌های مریلند و جان هاپکینز نشان می‌دهد عفونت‌های تنفسی در بیماران مبتلا به دیابت شدیدتر و کشنده‌تر و دلیل آن نقص سیستم ایمنی در پاسخ به عفونت است.
 ١٣٩٨/٠٨/١٣ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>