×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/11/05 - 12:06
  • بازدید : 2034
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

افزایش قربانیان ویروس جدید کرونا و گسترش ویروس به اروپا و استرالیا

به گزارش وزارت بهداشت چین تعداد کشته ها در اثر ابتلا به کرونا ویروس در استان هوبئی چین به 41 نفر افزایش یافته است.

به گزارش وزارت بهداشت چین شمار کشته شده گان مبتلایان به ویروس کرونا در استان هوبئی چین به 41 نفر افزایش پیدا کرده  و آمار کسانی که با این ویروس تحت مراقبت های پزشکی قرار گرفته اند 287 هزار نفر چینی بوده است.

هم زمان با افزایش شمار قربانی های این ویروس جدید در چین، مسئولان بهداشتی در کشورهای فرانسه،استرالیا،ویتنام، آمریکا،سنگاپور،کره جنوبی، و هنگ کنگ نیز موارد ابتلا به این ویروس را گزارش کرده اند.

وزارت بهداشت فرانسه روز جمعه اعلام کرد که دو نفر از شهروندان این کشور در شهر پاریس به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند تا ابتلا به این ویروس در اروپا نیز ثبت شود.

 این وزارتخانه اعلام کرد که احتمالا موارد دیگری از ابتلا به این ویروس در این کشور مشاهده شود.

 وزارت بهداشت فرانسه درباره یکی از افرادی که به این ویروس مبتلا شده‌اند اعلام کرد: این بیمار که ۴۸ سال دارد، از چین بازگشته و در دوران اقامت در چین از شهر ووهان (مرکز شیوع این ویروس) عبور کرده است.

 وزارت بهداشت فرانسه اعلام کرد که وی پس از ورود به فرانسه با بیش از ۱۰ نفر در این کشور در ارتباط بوده است.

ایالات متحده آمریکا و ژاپن نیز، دومین مورد ابتلا به این ویروس را اعلام کردند.

خبرگزاری قنا قطر نیز گزارش داد که مقامات این کشور، اقدامات پیش‌گیری را در پیش گرفته و همه مسفافرانی که از چین وارد قطر می‌شوند را بررسی و معاینه می‌کنند تا مبادا این ویروس وارد قطر شود. مشابه اقدامات در دیگر کشورها نیز اتخاذ شدهاست.

در جلسه اضطراری که روز جمعه به ریاست وزیر بهداشت انگلیس برگزار شد، بر لزوم افزایش اقدامات پیشگیرانه و نظارت بر تمام مسافرانی که از چین به این کشور وارد می‌شوند تاکید شد. از جمله اینکه مقرر شد در فرودگاه هیترو اتاقی با عنوان سلامت عمومی برای آزمایش مسافرانی که از چین به انگلیس سفر می‌کنند از جمعه تعبیه شود.

هم زمان یک سخنگوی دفتر نخست وزیری انگلیس گفت، به دانشگاه‌ها و مراکز عمومی اعلام شده که در حالت آماده باش باشند.

مت هنکوک وزیر بهداشت انگلیس دیروز در مجلس عوام مدعی شد که تاکنون فردی در انگلیس به این ویروس مبتلا نشده است. وی افزود این کشور برای مقابله با ویروس یادشده در آمادگی کامل به‌سر می‌برد.

وزیر بهداشت انگلیس توضیح داد که اوضاع به سرعت در حال تغییر است و شمار تلفات و افراد مبتلا به این بیماری از ارقام تائید شده به مراتب بیشتر است. وی پیش بینی کرد که آمار تلفات در جهان باز هم افزایش یابد.

بر اساس این گزارش، چهار مرکز تحقیقات درباره بیماری‌های عفونی در شهرهای لندن، لیورپول و نیوکاسل برای رسیدگی به بیماران مبتلا به کرونا در نظر گرفته شده است.

دیشب گزارش شد که در ۱۴ نفر علائم بیماری کرونا مشاهده شده که برای آزمایش‌های بیشتر به بیمارستان منتقل شدند. امروز مقامات وزارت بهداشت انگلیس اعلام کردند که نتیجه آزمایش‌ها منفی بوده است.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که هنوز برای اعلام وضعیت اضطراری در سطح جهان به دلیل شیوع ویروس جدید کرونا «زود» است.

تئودور آدهانوم، دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در عین حال تاکید کرد که شیوع ویروس جدید در چین وضعیتی اضطراری محسوب می‌شود. او گفت: شیوع این ویروس هنوز وضعیتی اضطراری برای بهداشت جهانی محسوب نمی‌شود، اما ممکن است که تبدیل به چنین چیزی بشود.

حسین عرفانی رییس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ایران گفت: به دنبال شیوع ویروس کرونا نمایشگرهایی در مرزهای کشور و در فرودگاه‌ها از جمله فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) راه‌اندازی شده‌اند.

زاندار بکشین" نایب رییس وزیر بهداشت قزاقستان گفت: از آنجا که قزاقستان دارای مرز مشترک با چین است، در حال حاضر اقدامات امنیتی بشدت افزایش یافته است و در فرودگاه‌های اصلی این کشور و پاسگاه‌های مرزی، دماسنج‌های مادون قرمز برای غربالگری مسافران برای تب مستقر شده‌اند.

وی افزود: ما بیش از ۱۳ هزار مسافر را مورد بررسی قرار داده‌ایم و هیچ مورد عفونت گزارش نشده است.

مقامات بهداشت و سلامت در جمهوری آذربایجان نیز اعلام کردند که هیچ مورد ویروس کشنده کرونا در این کشور گزارش نشده است، با این حال از ساکنان این کشور خواسته شد که هوشیار باشند.

"جلال ایسایف" رییس مرکز بیماری‌های عفونی آذربایجان گفت: ما توصیه می‌کنیم که شهروندان در حالی که در چین هستند، از مناطقی که ویروس کرونا در انجا پخش شده است، بازدید نکنند و با افرادی که علائم آنفلوانزا دارند، تماس نگیرند، زیرا این ویروس فقط از طریق تماس نزدیک منتقل می‌شود.

آنا پوپوآ رییس خدمات فدرال نظارت بر حمایت از حقوق مصرف کننده و رفاه روسیه گفت: مسکو شروع به تولید واکسن برای ویروس جدید در چین کرده است و دولت کنترل در شناسایی همه بیماران مبتلا به تب و مبتلایان به عفونت مشکوک به کرونا ویروس را سخت‌تر کرده است.

مقامات ترکمنستان نیز به نوبه خود برای تقویت نظارت بهداشتی در کشور تلاش می‌کنند. علاوه بر این دولت عشق آباد کنترل بر مناطق مرزی، مراکز بهداشتی منطقه‌ای و همچنین شدیدترین اقدامات کنترلی برای ورود شهروندان به ترکمنستان اعمال می‌شود.

گروهی از دانشمندان به رهبری «ادوارد تریبالا» از دانشگاه گوتنبرگ سوئد و «ولکر تیل» از دانشگاه برن آلمان ماده‌ای به نام«K22» کشف کردند که به نظر می‌رسد توانایی این ویروس‌ها را برای گسترش در انسان‌ها مسدود می‌کند.k22    تکثیر کروناویروس را در سلول‌های پوششی دستگاه تنفسی انسان مهار می‌کند.

K22  در مقابله با کروناویروس‌های بی‌ضرری که در انسان علائم سرماخوردگی ایجاد می‌کنند و کروناویروس‌های عامل بیماری سارس و مرس مؤثر است. ویروس‌ها برای تولیدمثل باید غشای سلول‌های انسانی جداگانه‌ای در اختیار بگیرند تا در آن نوعی پایه نگهدارنده درست کنند و ماشین تولید ویروس خود را در آن مستقر کنند و ماده«K22» این روند را غیرممکن می‌کند.

علیرغم تلاش دانشمندان هنوز هیچ داروی اثبات شده ای برای درمان این بیماری خطرناک به ثبت علمی نرسیده است.

هیج دارویی برای بیماری ناشی‌از ویروس کرونای ووهان تأیید نشده است. درمان اصلی مراقبت‌های حمایتی شامل اطمینان از اینکه بیمار به‌قدر کافی اکسیژن دریافت می‌کند و درصورت لزوم استفاده از دستگاه ونتیلاتور برای فرستادن هوا به ریه‌ها است. بیماران درحالی‌که سیستم ایمنی آن‌ها درحال فعالیت است، باید استراحت کرده و مایعات زیادی مصرف کنند. هیچ دارویی برای هیچ‌کدام از بیماری‌های ناشی از ویروس‌های کرونا تأیید نشده است اگرچه به‌نظر می‌رسد داروی ضدویروسی به‌نام رمدسیویر روی حیوانات مؤثر باشد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,ویروس شناسی
  • کد خبر : 88028
کلید واژه
تنظیمات قالب