×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/02/08 - 08:47
  • بازدید : 1849
  • تعداد بازدید : 43
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان کرد

تایید مرگ یک زن ۴۶ ساله به دلیل ابتلا به تب کریمه کنگو در کرمان

مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تایید ابتلا و مرگ یک نفر به تب کریمه کنگو گفت: این بیمار به دلیل گزش کنه به تب کریمه کنگو مبتلا شده بود.

به گزارش حکیم مهر به نقل ازروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، «دکتر مهدی شفیعی» با تایید ابتلا و مرگ یک نفر به تب کریمه کنگو گفت: این زن ۴۶سال سن داشت که به دلیل گزش کنه به تب کریمه کنگو مبتلا شده بود.

وی با اشاره به بستری وی در بیمارستان بافت و سپس انتقال وی به بیمارستان افضلی پور گفت: با وجود انجام اقدامات درمانی متاسفانه وی جان خود را از دست داد.

به گفته دکتر شفیعی، این زن ساکن یکی از روستاهای اطراف شهرستان بافت بوده است.

وی در ادامه گفت: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است که در اثر گزش و له کردن کنه آلوده یا تماس با خون و ترشحات دام آلوده به انسان منتقل می‌شود.

مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: علائم این بیماری شامل تب، سردرد و درد گردن، درد در ناحیه پشت، خونریزی نقطه ای زیر پوست و خونریزی از لثه، دستگاه گوارش، دستگاه ادراری است.

شفیعی گفت: این بیماری در دام علائم و نشانه‌های خاصی ندارد و کنه های سخت با گزش و خونخواری از دام آلوده به بیماری به این ویروس آلوده می شوند و می توانند این ویروس را از طریق تخم خود به نسل بعدی کنه ها نیز انتقال دهند.

 وی افزود: اغلب کنه های منطقه ممکن است به این ویروس آلوده باشند و این بیماری در بسیاری از نقاط کشور و استان به صورت بومی درآمده است و ممکن است دام ها را آلوده کند.

 

شفیعی از دامداران و روستائیان خواست تا با بررسی دام‌های خود واجرای عملیات کنه کشی و سم پاشی محل نگهداری دام و آغل ها با  نظارت کارشناسان اداره دامپزشکی در خصوص کاهش انتقال بیماری در دام ها اقدام کنند و از خرید دام از افراد ناشناس یا دام های قاچاق خودداری کنند.

وی به دامداران توصیه کرد: از جدا کردن کنه از بدن دام و له کردن کنه با دست بشدت پرهیز کنند.

وی از مردم خواست: از ذبح و کشتار دام در منزل و سطح معابر خودداری کنند و قصابان نیز هنگام ذبح دام نکات بهداشتی را رعایت و  از وسایل فردی شامل عینک، ماسک، دستکش و پیش بند استفاده کنند و آموزش‌های پرسنل بهداشتی و کارشناسان دامپزشکی را جدی بگیرند.

  • گروه خبری : ویروس شناسی
  • کد خبر : 61055
کلید واژه

تصویر

تنظیمات قالب