×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/08/05 - 11:54
  • بازدید : 972
  • تعداد بازدید : 64
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ترکیب این چند پادتن باعث پیشگیری ورود کرونا به سلول‌ها می‌شود

محققان مدعی شدند که ترکیب چند پادتن سبب پیشگیری از ورود کرونا به سلول ها می شود.

محققان آمریکایی متوجه شدند که شاید ترکیب چند پادتن به دست آمده از بیماران مبتلا به کووید- ۱۹بتواند از ورود کروناویروس به سلول ها پیش‌گیری کند.

به نقل از ساینس دیلی، محققان "مرکز پزشکی دانشگاه واشنگتن(UWMC) "در بررسی جدیدی نشان داده اند که ترکیبی از پادتن های به دست آمده از بیماران مبتلا به کووید- ۱۹میتواند به شناسایی و مسدود کردن دستگاه عفونت کروناویروس کمک کند و جلوی ورود آنرا به سلول های بدن بگیرد. هر یک از انواع پادتن، این کار را به صورت متفاوتی انجام می دهند.

محققان در بررسی خود نشان دادند که دوزهای کمی از این پادتن ها میتوانند با پیش‌گیری از تکثیر کروناویروس(Coronaviruses) در ریه ها، از همسترهایی که در معرض کروناویروس قرار می گیرند، در برابر عفونت محافظت کنند.

مزیت چنین ترکیبی این است که شاید بتواند از جهش های طبیعی کروناویروس که طی دوره همه گیری آن برای فرار از درمان رخ می دهد، پیش‌گیری کند. از آنجا که طی دوره همه گیری کروناویروس، تفاوت هایی در دستگاه عفونت آن کشف شده است، شاید استفاده از ترکیب پادتن ها بتواند به خنثی سازی طیف وسیعی از این تنوع ویروسی منجر شود.

به نظر میرسد که حضور پادتن ها علاوه بر پیش‌گیری از ورود ویروس به سلول های میزبان بتواند فعالیت هایی برای مقابله با عفونت سلول های ایمنی انجام دهد که کار پاک سازی ویروس را انجام می دهند. پژوهشگران در مقاله این بررسی نوشتند: ما باور داریم که شاید استفاده از چندین مکانیسم متمایز و مکمل بتواند مزایای بیشتری را برای کاربردهای بالینی فراهم کند.

محققان توانستند نحوه عملکرد پادتن ها در سطح مولکولی را به واسطه بررسی های میکروسکوپی تغییرات صورت گرفته در دستگاه عفونت ویروس تعیین کنند. آن ها در این پروژه، ساختار مولکولی و مکانیسم عفونت انواع کروناویروس و ویروس های دیگر را مورد بررسی قرار دادند.

یکی از دو پادتن کشف شده میتواند علاوه بر پیشگیری مستقیم از تعامل ویروس با گیرنده میزبان، دستگاه عفونت را در یک ساختار غیرفعال قفل کند؛ بین ترتیب کروناویروس نمی تواند با غشای سلول (غشای پلاسمایی) میزبان ترکیب شود. اگر کروناویروس نتواند با غشای سلول میزبان ترکیب شود، توانایی تجزیه شدن و رساندن آران ای خود به سلول را نیز نخواهد داشت.

یافته های این پژوهش، در مجله"Science" به چاپ رسید.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,ویروس شناسی
  • کد خبر : 97924
کلید واژه
تنظیمات قالب