×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/04/30 - 10:08
  • بازدید : 1322
  • تعداد بازدید : 58
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

واکسن ضدکرونای آمریکا در بدن افراد علیه ویروس کرونا آنتی بادی تولید کرد/ تاثیر واکسن سه‌گانه MMR در کاهش عوارض کووید ۱۹

دکتر " آنتونی فاوسی" (Anthony Fauci) مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی آمریکا اخیرا اظهار کرده واکسن بیماری کووید – 19 شرکت " مدرنا " پایان ماه ژوئیه وارد مرحله آخر می شود و تا کنون موفق عمل کرده است.

متخصص برجسته بیمار‌های عفونی در‌آمریکا تأکید کرد: واکسن ضد کرونای آمریکا تا پایان ماه وارد مرحله آخر می‌شود و تاکنون موفق عمل کرده و در بدن افراد علیه ویروس کرونا آنتی بادی تولید کرده است.

به گزارش سی‌تی‌جی‌ان،آنتونی فاوسی، یکی از برجسته‌ترین متخصصین بیماری‌های عفونی در آمریکا می‌گوید: واکسن‌های کووید ۱۹ تا پایان ماه ژوئیه وارد  مرحله  آخر می‌شوند.

کاندیداهای واکسن COVID-19 تا پایان ماه وارد مرحله بالینی می‌شوند و سایر نامزدهای واکسن ویروس کرونا در اوت ، سپتامبر و اکتبر به مرحله آخر کارآزمایی بالینی می‌رسند.

این خبر در حالی منتشر شده که شرکت مدرنا در رأس تلاش‌های ساخت واکسن کشور قرار دارد؛ کارآزمایی مرحله آخر واکسن ضد کرونای این شرکت اواخر این ماه با حضور ۳۰ هزار دواطلب انجام می‌شود.

به گفته مدرنا، داوطلبانی که در ماه مه تحت آزمایش مرحله دوم قرار گرفته‌اند، نتایج اولیه مثبت را نشان داده‌اند و بدن آنها آنتی بادی‌های ضد ویروس تولید کرده است.

رئیس انستیتوی ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی در مصاحبه با مجله پزشکی JAMA Network خاطرنشان کرد: ما شاید اوایل زمستان یک واکسن ایمن و مؤثر علیه کرونا داشته باشیم.

در صورتی که کارایی واکسن شرکت آمریکایی مدرنا با عنوان » 1273 «mRNA- ثابت شود، سالیانه ۵۰۰ میلیون دوز از آن تولید خواهد شد و از سال ۲۰۲۱ امکان افزایش ظرفیت تولید به یک میلیارد دوز نیز وجود دارد.

پیش از این روز پنجشنبه دکتر "فرانسیس کالینز (Francis Collins) "مدیر موسسه ملی بهداشت ایالات متحده نیز گفت که برنامه تسریع در توسعه واکسن دولت ترامپ(Trump administration’s vaccine-acceleration program) می‌تواند یک واکسن کووید-۱۹ ایمن و مؤثر تا پایان سال تولید کند.

 

تاثیر واکسن سه‌گانه MMR در کاهش عوارض کووید ۱۹

نتیجه یک مطالعه جدید حاکی از آن است که واکسن‌ سه ‌گانه سرخک، اوریون و سرخچه (MMR) می‌تواند عوارض عفونت ریه در بیماری کووید ۱۹ را کاهش دهد.

پیش‌تر نیز گزارش‌هایی در مورد تأثیر مثبت واکسن سل بر ایمنی بدن مقابل کرونا منتشر شده بود.

واکسیناسیون به گلبول‌های سفید در سیستم ایمنی بدن، آموزش می‌دهد که چگونه از بدن در برابر عفونت‌ دفاع کنند.

تحقیقی که نتیجه آن در مجله تخصصی "mBio" منتشر شده، حاکی از آن است که این آموزش هرچند شامل مقابله با کووید ۱۹ نمی‌شود اما به عنوان یک اقدام ایمنی پیشگیرانه مانع بروز علائم شدید این بیماری می‌شود.

نتیجه پژوهشی که در این مجله تخصصی منتشر شده حاکی از آن است که  واکسن‌ها، مانند آنهایی که در واکسیناسیون علیه سرخک، اوریون و سرخچه مورد استفاده قرار می‌گیرند می‌توانند مانع ذات‌الریه شدید یا مسمومیت خون در روند بیماری کووید ۱۹ شوند. کووید ۱۹ پس از آلودگی به ویروس کرونا ایجاد می‌شود

"پاول فیدل" از دانشگاه ایالتی لوئیزیانا و "مایری نوور" از دانشگاه تولان در تحقیقات آزمایشگاهی خود به این نتیجه رسیده‌اند که واکسیناسیون با یک قارچ ضعیف شده‌ به خون در برابر عفونت خونی ایمنی می‌دهد.

در این آزمایش عامل عفونت خون ترکیبی از قارچ‌های بیماری‌زا و باکتری‌ها بوده است. آزمایش آنها نشان می‌دهد که ایمنی در برابر عفونت خونی حتی برابر عوامل بیماری‌زایی که در ترکیب واکسن نبوده‌اند نیز وجود دارد.

این دو متخصص می‌گویند: واکسیناسیون، سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با طیف گسترده‌ای از عوامل بیماری‌زا آماده می‌کند چون گلبول‌های سفید، مشخصات عامل بیماری‌زا را به خاطر می‌سپارند و بعدها نسبت به سایر عوامل بیماری‌زا که شباهت اندکی با آنها دارند هم واکنش نشان می‌دهند.

فیدل و نوور پیشنهاد می کنند که واکسیناسیون به عنوان یک اقدام پیشگیرانه برای آماده کردن سیستم ایمنی بدن برای مقابله با کووید ۱۹ جدی گرفته شود. واکسیناسیون سه گانه MMR برای ایجاد ایمنی علیه سه بیماری عفونی سرخک  (Measles)، اوریون (Mumps) و سرخجه (Rubella) طراحی شده، برای همه نوزادان توصیه می‌شود و در ۱۲ و ۱۸ ماهگی به آنها تزریق می‌شود.

 این واکسیناسیون خطر چندانی ندارد و تزریق آن‌ها به بزرگسالانی که در دوران نوزدای هر سه واکسن را دریافت نکردند، می‌تواند مؤثر باشد. تزریق این واکسن‌ها به ویژه برای کادر درمان که تماس زیادی با ویروس کرونا دارند توصیه می‌شود.

فیدل و نوور در مقاله خود تأکید کرده‌اند که در حال حاضر برای ارزیابی تأثیر واکسن مایکوباکتریوم بوویس BCG (واکسن بیماری سل) روی ویروس کرونا نیز دستکم شش پژوهش بالینی در اروپا، استرالیا و ایالات متحده آغاز شده است. در شماری از این پژوهش‌های بالینی حال، واکسن سل به کادر بیمارستانی ترزیق می‌شود که در شمار گروه‌های پرخطر در پاندمی کرونا هستند.

بنابر گزارش دویچه‌وله، این متخصصان می‌گویند که واکسن بیماری سل دارای اثرات مفید نامشخصی است و فرد واکسینه شده را برابر سایر بیماری‌ها نیز حفاظت می‌کند. این واکسن می‌تواند مانع بروز آسم و برخی بیماری‌های خود ایمنی شود.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,ویروس شناسی
  • کد خبر : 94536
کلید واژه
تنظیمات قالب